Crossbody telefoontasje

Bij Mosz hebben we een gevarieerde collectie crossbody telefoontasjes, allemaal geproduceerd met hoogwaardige kwaliteitsleder. Ons motto is dan ook ‘'where function meets style'' want onze tassen hebben niet alleen mooie designs ze zijn ook nog eens erg handig voor dagelijks gebruik. Het design van de crossbody telefoontasjes komt tot stand in Nederland waarna de tassen in Marokko handgemaakt worden met duurzaam en kwaliteitsleder.


De crossbody telefoontas; De Kris Bag

Onze tweede parel in de collectie is de Mosz Kris Bag. Dat is een telefoontas die crossbody gedragen kan worden, maar eigenlijk is het nog veel meer dan een telefoontas. De tas is namelijk niet alleen geschikt voor alle type smartphones er kunnen ook nog bankpasjes, sleutelbossen, zonnebril, lipgloss, contant geld en andere dingen in, kortom dit tasjes is wat groter. Deze Mosz crossbody tas heeft 12 pashouders, 1 ritsvak en 2 steekvakken, alle spullen waarvoor je ruimte nodig hebt op een festival of een dagje naar de stad kan je meenemen. Kijk voor de uitgebreide collectie van crossbody telefoontasjes op onze website.

Materiaal en kleur van de tassen

De Kris Bag is er in verschillende kleur en materiaal samenstellingen. Hij is er bijvoorbeeld als crossbody tas zwart met goud, dat is de Kris Bag Krokoprint maar de bag is er ook in de crossbody zwart zilver variant, dat is de Kris Bag Vintage. Kijk voor alle verschillende kleur en materiaal varianten van de Kris Bag Crossbody hier!


Het dragen van een crossbody telefoontasje

Nu we wat verteld hebben over de collectie, de kwaliteit, de kleuren en het materiaal is het misschien ook nog wel handig om te vertellen wat dan crossbody is. Crossbody houdt in dat je de tas schuin over je lichaam kan dragen, de tas hangt dan op één schouder en hangt vervolgens aan de tegenovergestelde kant van jouw lichaam. Je kan de Kris Bag zo dragen doordat er een lange verstelbare schouderriem is waardoor die bij iedereen past, maar draag je de tas liever in je hand dan kan dat ook omdat er een ketting bij zit die fungeert als kort handvat, ideaal dus.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, of ben je benieuwd naar de allernieuwste collectie die eraan zit te komen? Neem dan altijd contact met ons en wij staan altijd voor je klaar!