Goedkoopste sim only aanbiedingen

Ben je op zoek naar de beste sim only aanbieding van dit moment? Een nieuw mobiel abonnement afsluiten kan tijdrovend zijn en brengt onzekerheid met zich mee. Heb je alle abonnementen en aanbiedingen wel op de juiste manier vergeleken? En ben je wellicht niet nog iets vergeten? Als je een beetje zoekwerk doet op het internet kom je al snel websites tegen waarop je eenvoudig sim only abonnementen kan vergelijken. De beste sim only aanbiedingen en abonnementen vergelijke wordt dan opeens a piece of cake. Onze website is ook een simonly vergelijker. Lees hier wat de opties zijn en begin vanaf vandaag al met het verlagen van je telefoonrekening.

Wat is een sim only?

Meer dan waarschijnlijk weet je al wat een sim only abonnement precies is We spreken over een sim only abonnement wanneer er bij het afsluiten van een mobiel abonnment slechts de simkaart met de daarbij horenden bel- en internetbundel wordt gekocht maar geen mobiel toestel. In sim-only-land is het soms moeilijk om door de bomen nog het bos te zien met alle verschillende sim only abonnementen die verkrijgbaar bij alle verschillende aanbieders. Daarom is het een goed idee om slim te vergelijken zodat alles nog overzichtelijk blijft. Met een vergelijkingstool kan je heel eenvoudig het gewenste aantal belminuten, aantal sms'jes en internetdata per maand aangeven. De tool doet vervolgens de rest. Met één druk op de knop zie je binnen enkele seconden een overzicht van alle aanbieders die voldoen aan je zoekkeuze. Wat je dan zult zien is dat alle sim only abonnementen en aanbiedingen enorm kunnen verschillen ten aanzien van de prijs.

Je bent dus van plan om binnenkort over te stappen naar sim only abonnement. Bijvoorbeeld omdat uw huidige abonnement afloopt of omdat u teveel verbruikt voor een prepaid simkaart. Op internet vindt je dus verschillende handige vergelijkingstools, waarmee het mogelijk is om sim only abonnementen en aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo vindt u eenvoudig de goedkoopste sim only aanbieding die past bij jouw verbruik! Bij het vergelijken van sim only abonnementen en aanbiedingen dient je rekening te houden met verschillende aspecten, denk aan het verbruik van mobiele data, belminuten en sms'jes. Een alternatief voor een sim only abonnement is een abonnement met toestel, waarbij de kosten vaak enkele tientjes hoger liggen op maandbasis. Geen goed iee als je huidge mobiel het nog gewoon goed doe, toch?

Wanneer voor een sim only aanbieding kiezen?

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin het kiezen voor een sim only abonnement sterk aan te bevelen is. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin je een goed functionerende mobiele telefoon hebt, waarvan het abonnement binnenkort afloopt. In dat geval is het zonde om uw abonnement te verlengen en een nieuw toestel uit te zoeken. Wanneer je vermoedt dat jouw huidige toestel nog zeker een jaar mee kan gaan, kan je dit combineren met een sim only abonnement met een looptijd van een jaar. Na dit jaar kan je alsnog een nieuw abonnement met toestel afsluiten. Tijdens dit jaar heb je dan behoorlijk op je telefoonrekening kunnen besparen!

Een sim only abonnement zelf samenstellen

Een van de voornaamste voordelen aan een sim only abonnement is de flexibiliteit die hierbij geboden wordt. Bij het afsluiten van een sim only abonnement kun je kiezen voor een bestaand abonnement, samengesteld door een provider, of voor een zelf te kiezen bundel. Kies bijvoorbeeld voor veel belminuten als je de mobiele telefoon voornamelijk gebruikt voor het bellen, of ga voor een bundel met veel mobiele data als je vooral gebruik maakt van Youtube en andere streamingplatforms.