Makkelijk shaken met een shakebeker

Sportliefhebbers en mensen die graag gezonder willen leven en eiwitshakes gebruiken weten maar al te goed dat een eiwitshake klaarmaken niet altijd zo gemakkelijk is. Een grote, glazen glas pakken en de shake proberen klaar te maken, al roerend met een lepel, levert vaak een negatief resultaat op. Klonten, onopgeloste poeder die aan de bodem van het glas vastgeplakt zitten, bah! Hoe ga ik dat nou naar binnen werken? Om deze reden is een shakebeker écht iets wat jouw dagelijkse routine een helpende hand gaat geven. De shakebekers zijn dus ideaal om onnodige zorgen te vermijden, routine een flink gemakkelijker te maken, zonder tijd te verspillen en dé perfecte shake te hebben.

Wat is een shakebeker eigenlijk?

Een shakebeker is een plastic beker, die gebruikt wordt voor het klaarmaken van eiwit- of wheyshakes. Het is een superhandige beker met een dop die je er gemakkelijk af kan halen en je favoriete poeder in de beker kan doen zonder te knoeien én ook nog compleet lekvrij is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je helemaal onder de shake zit tijdens het schudden.

Bestaat er ook een shakebeker waarbij ik een klont-vrije shake kan klaarmaken?

Ja, dat is er zeker. Je kunt de shakebeker upgraden met een blender ball of Wire Whisk. Deze zijn kleine, metalen producten in de vorm van een bal, die je gemakkelijk in je beker stopt voordat je begint te schudden om klonten te voorkomen. Gemakkelijk, nietwaar? En wat het ook ideaal maakt is dat deze niet uit het drinkgat vallen tijdens het drinken. Geen gedoe meer met klonten die je maar niet opgelost krijgt en oneindig blijven roeren en shaken. Zo makkelijk kan het zijn!

Is er de mogelijkheid om de shakebeker te upgraden?

Ja! Je kunt jouw beker upgraden met compartimenten om alles netjes gescheiden te houden. Vaak wil je voor de pre-workout of post-workout je vitamines, pillen of anderen supplementen bij de hand hebben als je naar de sportschool gaat, zónder deze kwijt te raken of de hele voorraad met je mee te sleuren. Door het gebruik van deze compartimenten is ook ideaal als je op je werk bent en alles bij de hand wil hebben. Praktisch, toch?

Zijn er verschillende bekers beschikbaar?

Er zijn verschillende opties beschikbaar. Je kunt een beker aanschaffen met bijvoorbeeld een inhoud van 500 millimeter of zelfs 1 liter. Ook heb je deze in verschillende kleuren en soorten. Je kunt kiezen voor een neutrale, transparante beker, maar als je toch iets specialer wilt, dan kun je zelfs kiezen voor een batman-, captain America- of zelfs supergirlbeker.
Een shakebeker hoeft tevens ook helemaal niet duur te zijn. Voor een paar euro kun je al een beker kopen. Een lage prijs voor een product dat écht een verschil zal maken!

In de warme zomers wil iedereen genieten van het drinken van iets kouds. En óók deze shakebekers zijn prima bestemd voor in de vriezer en tevens ook hittebestendig. Ook kunnen ze prima in de vaatwasser doordat de shakebeker van hoogwaardige kwaliteit zijn gemaakt. Let echter wel altijd wat er op het etiket staat en hoe deze te gebruiken zodat je voorkomt dat de beker kapot gaat.

Al met al is een shakebeker een onmisbaar product. Het maakt jouw routine gemakkelijker en praktischer. Probeer het uit; je zult er geen spijt van krijgen!