Propecia een wondermiddel?

Sinds mensenheugenis hebben mannen last van erfelijke haaruitval. Het wordt als erg belastend ervaren omdat een man nou eenmaal beter eruit ziet met een goeie kop met haar dan een glimmende gladde schedel die zijn torso versierd. En omdat vrouwen van knappe mannen houden, is een man er alles aan gelegen om voor deze ouderdomsverschijning een stokje te steken. Maar hoe?

Elke dag een tabletje

Er worden op het internet en de media in het algemeen een hele wirwar aan producten aangeboden waarvan ze claimen dat het haaruitval tegengaat. Echter, tot op heden is er nooit bewijs geleverd dat ze ook daadwerkelijk helpen. Toch is er een tabletje op de markt waarvan wetenschappelijk is vastgesteld dat het echt werkt, dit middel heet Propecia en het werkende bestanddeel daarin is finasteride 1mg.

De ervaringen met finasteride

Het is allemaal leuk en aardig dat de wetenschappers het erover eens zijn dat Propecia z'n werkt naar behoren doet, maar wordt dit ook beaamd door de gebruikers in de praktijk zelf? Het internet afstruinend op zoek naar ervaringen met finasteride kom je al gauw een hele gevarieerde mening tegen, desalniettemin is er eigenlijk niets te vinden over ervaringen die beweren dat het middel gewoonweg niet werkt. Integendeel, iedereen is erg positief over het effect van Propecia op hun haaruitval. Maar, de bijwerkingen van finasteride worden nogal eens benoemd; er zijn veel slechte ervaringen te lezen vanwege negatieve bijwerkingen in plaats van dat het middel niet zou werken.

Bijwerkingen van finasteride

Laten we beginnen met een aantekening te plaatsen bij de resultaten die online gevonden worden als we zoeken naar de bijwerkingen van Propecia en andere merken die finasteride bevatten. Het is namelijk zo dat iemand met een slechte ervaring eerder in het toetsenbord klimt om zijn ervaring te delen dan iemand die een goede ervaring heeft, simpelweg omdat er een motivatie moet zijn om er energie in te steken. En die motivatie is nou eenmaal sterker bij een negatieve ervaring omdat dit frustratie veroorzaakt hetgeen een sterke emotie is.

Propecia kopen op het internet

Kijkend naar de wetenschappelijke onderzoeken die er over de jaren zijn gedaan, en deze meenemen in de eindconclusie nadat de finasteride ervaringen gepubliceerd op het internet zijn bestudeeerd, kunnen we zeggen dat er hoogstwaarschijnlijk maar een klein deel van de mannen die Propecia slikt daadwerkelijk last heeft van negatieve bijwerkingen die het directe gevolg zijn van finasteride. Als je zelf de keuze hebt gemaakt om het te proberen, dan kun je propecia kopen op allerlei verschillende websites.